Follow by Email

Tuesday, November 27, 2012

Spritzer Fibre!

Haaaa....
ni la 1st contest yg penah aku join..hahah
mane la tau kot2 ade luck nak menangkn..hihi



Next target!

Nak beli ni..huhu
Honda Future

What do you think?

 Am i talented with photography?






Alhamdulillah atas kurniaan rezeki

Salam sejahtera..

Ni plak nk share pasal ape yg aku dpt mse cuti ni..hehe..
bukan nk berlagak, tp cume nk share kegembiraan aku..


First skali aku dpt kasut ni..haha
so dpt la nk main futsal lepas ni..huhu
Adidas SALA
Ni plak speedlight yg aku x sendiri x jangka boleh dpt..bak kate member aku, "nate nikon tu mesti mahal"
and yes speedlight ni mmg mahal ckit la tp quality die superb..huhuhu
Nikon Speed Light SB-600


Meyo, jgn jeles..heheheh

terima kasih bnyk2 kak long, jasa mu akan ku kenang sampai mati..ajim akan balas balik jasa kak long ni aminnn

SAVE GAZA !

Salam, kali ni aku nak cerita pasal apa yg aku da kwn-kwn aku buat dekat KLCC haritu bersamaan 25hb November 2012..

Mungkin dgn cara ini sedikit sebanyak dpt membantu mereka disana, dgn doa kami yg tidak putus-putus utk saudara seislam kami..




SAVE SYRIA FREE GAZA
aku terbang kot nak snap gamba ni
I don't even know what it's means

Tuesday, November 6, 2012

aku tidak reti

aku rase ape benda aku buat semua x kan habis..semua yg aku cuba buat terbaik, semua x menjadi..adoyai, apela masalah aku sebenarnye nie.....
tweet2???
blog2???
flckr???
semua ade, p mcm xde function..huhuh

Thursday, August 16, 2012

Pecah Tabung

Yo..

This entry is about my piggy bank been open..hahah..The money is came from all my friend when they print images or report for their assignment (Print Service) well i dont have a company name yet..but someday maybe..heheh

ape aku merepek ni??hahah..ok lah..enjoy the images





selepas dibuka

selepas ditaburkan

p/s : duit da titew da xde..huk3




Wednesday, August 15, 2012

sudah sampai !

yo..

Pada 15 August 2012 jam 11.20a.m adalah tiket kepulangan ku ke rumah ku..haish..dlm satu hari ni mcm2 bleh jadi,ade seronok dan ada yg ttak..hmm, nk wt cmne kn??dah mmg adat hidup kt dunia ni..
first skali pg td mmg malas gyle nk bangun..da la baju x abis kemas lg..huhu..tp nsib baik xde pape yg tertinggal la (wt mase ni)..kiteorg (Athirah Baharum, Cik Cumie dan aku) naik ets gold class weh..haaha..laju x laju la kn..kiteorg msuk je trus jalan..nsib baik sempat sampai on time..kite org naik kat Batu Gajah dan dihantar oleh Sammy Witwickey..aku igt Sammy da x jd hantar sbb time tu da pkl 10.45am..sape x cuak klu dah tertinggal tu mmg x balik raye la jwbnye..

Then, sampai je kt kl sentral beli tiket ktm ke jln kastam plak n Cik Cumie dan Art beli ke Seremban..turun je kt terminal train ke seremban trus sampai dorang trus naik n meniggalkan diriku sendiri lg menyendirikan lg..bberape minit pas 2 train aku plak..nsib baik plak skang da guna train bru..agak selesa n laju ckit..orang pon x ramai sgt mse 2..xdela sesak sgt, xdela aku kena bergaduh ngn bangla kat situ rase nk sepak je laju2..Dorang mmg kurang ajar kot..org x anis kluar lg trus msuk..HAAA,ni lagi satu mslh org kt Malaysia ni..x phm bahasa btol n xde adab..susah sgt ke bg org kluar dulu..ko msk awl2 pon bknnye train trus jln pon..ade otak pakai la ckit weh..mane budi bahasa korang..aku bkn nk ckp aku ni baik, tp tlg respect org okay!!

Dah dah..Sudah cukup cukup Sudah sampai disini saja..haha..btw jp lg aku nk bukak tabung a.k.a duit print yg dibayar sempena print service aku..heheh..
bubbye




ni lah ets gold tu..

yg kanan ktm bru n kiri tu lama punye


p/s : sian Cik Cumie, aku nk tlg tp x tau nk tlg cmne

Monday, August 13, 2012

First typing

assalamualaikum...
kenapa brianstorm??ahhaha..actualy aku x tahu nk letak name ape bnda alah ni..aku da la x reti nk taip menaip, cerita2 bnda panjang lebar..maybe si DIA bri inpirasi kpd aku untuk buat hgk bnda ni..hahah..
BRIANSTORM tu tajuk lagu Arctic Monkeys..lagu ni style habis, gitar die peh!!mmg x ingt dunia wa ckp lu..x cye try la dgr sendiri..heheh
aku bkn la jenis org yg byk berckp tapi aku kena cuba jgk..sape nk lepak ngan aku?klu aku senyap je..diam je..BOSAN la kn..hmmm nk x nk aku try la, lagi2 utk si DIA..hehehe..

btw, aku rasa kt blog ni akn bnyk gambar2, sbb aku suka amik gamba org..tp gamba aku sendiri xde.. :(
nk wt cmne,adat jurukamera la kn??hahah..nnti akn dimasuk n selit2kn disini ya..heeh
that's all for today..
tq