Follow by Email

Tuesday, November 27, 2012

Spritzer Fibre!

Haaaa....
ni la 1st contest yg penah aku join..hahah
mane la tau kot2 ade luck nak menangkn..hihi



Next target!

Nak beli ni..huhu
Honda Future

What do you think?

 Am i talented with photography?






Alhamdulillah atas kurniaan rezeki

Salam sejahtera..

Ni plak nk share pasal ape yg aku dpt mse cuti ni..hehe..
bukan nk berlagak, tp cume nk share kegembiraan aku..


First skali aku dpt kasut ni..haha
so dpt la nk main futsal lepas ni..huhu
Adidas SALA
Ni plak speedlight yg aku x sendiri x jangka boleh dpt..bak kate member aku, "nate nikon tu mesti mahal"
and yes speedlight ni mmg mahal ckit la tp quality die superb..huhuhu
Nikon Speed Light SB-600


Meyo, jgn jeles..heheheh

terima kasih bnyk2 kak long, jasa mu akan ku kenang sampai mati..ajim akan balas balik jasa kak long ni aminnn

SAVE GAZA !

Salam, kali ni aku nak cerita pasal apa yg aku da kwn-kwn aku buat dekat KLCC haritu bersamaan 25hb November 2012..

Mungkin dgn cara ini sedikit sebanyak dpt membantu mereka disana, dgn doa kami yg tidak putus-putus utk saudara seislam kami..




SAVE SYRIA FREE GAZA
aku terbang kot nak snap gamba ni
I don't even know what it's means

Tuesday, November 6, 2012

aku tidak reti

aku rase ape benda aku buat semua x kan habis..semua yg aku cuba buat terbaik, semua x menjadi..adoyai, apela masalah aku sebenarnye nie.....
tweet2???
blog2???
flckr???
semua ade, p mcm xde function..huhuh